dåligt minne? självklart

Typiskt lilla mig, jag som skulle plugga under hela lovet men nej det har inte hänt för jag har världens sämsta minne, jag har också inte hunnit typ.. Jag är så trött på mig själv nu, varför ska jag ha så jävla dåligt minne? Jo för jag heter Josefine, är trögfattad och har ett väldigt dåligt minne... Så nu har jag skrivit en lapp och lagt på mitt skrivbord att jag måste plugga hela dagen imorn eftersom skolan börjar på måndag, usch. Så imorn måste det bli en pluggdag. Men ett + imorn i alla fall, Parlamentet börjar ju imorn! Så det ska väl bli det enda roliga imorn.

CANON EF-S 55-250MM F/4-5,6 IS

Har precis kommit hem från stan nu och gissa. Jag har äntligen köpt objektivet som jag har samlat i ett bra tag nu: Canon EF-S 55-250mm f/4-5,6 IS! Jag är så glad just nu! :D + så la pappa till en lins också. En superduper dag helt enkelt! Ska kanske gå ut sen och prova objektivet. Nej men gud vad glad jag är, hihi :) Nästa objektiv blir nog Canon EF 50/1,8 II.  haha :)

2 685 kr blev det för objektivet från JapanPhoto.
+ linsen, kostade runt 200-300 kr.


Erik Hassle - Hurtful



Jaa hur ska jag börja.. jag hittade nyss denna svenska killen
och shit vad bra han är! Låten har nu fastnat i huvudet och den är värkligen för bra! Haha, tryck på play och låt låten gå in i öron och sedan fastna i hjärnan!

Jag tycker jag borde börja med "Dagens Låt". Så denna låt blir nu Dagens Låt: Erik Hassle - Hurtful här på min blogg, den första "Dagens Låt" :)

GÖTEBORG 25 FEBRUARI 2009

Imorn åker jag iväg till Göteborg under dagen för att shoppa, syrran och mamma följer med och självklart kameran kommer få följa med denna gång.

en katt som heter sune


ALLA HJÄRTANS DAG

Glad alla hjärtans dag på er! Jag skrev ju tidigare att det här är inte just den bästa dagen på året eller jag gillar inte denna dag i alla fall men ska försöka klara av denna dag i alla fall, hah.

WILD CHILD

Nu har jag precis kollat klart på filmen Wild Child och jag kan säga att den var riktigt bra! Jag har väntat på denna film i över ett år och nu fick jag äntligen se den. Igentligen skulle den ha premiär i Augusti 2008 (har jag för mig) som i England och USA men det blev inte så.. aja skådisarna var självklart jättebra och en av mina favoritskådisar Alex Pettyfer var med. Det blev mycket skratt kan jag säga er, jag menar mycket skratt! Filmen kommer på min favoritfilmlista självklart, hah :) Det kommer heller inte vara den sista gången jag ser filmen kan jag säga er hah. (bild från sf.se)

KENNY STARFIGHTER

Nu sitter jag framför tv:en och kollar på några avsnitt av Kenny Starfighter. Kollar också på Kenny Begins hemsida och fick nyss veta att Kenny Starfighters dräkt och massor med annat från Kenny Starfighter och från filmen Kenny Begins som har premiär i Mars har utställning, den börjar den 12 februari och håller på i två veckor så som jag har förstått. Jag ska självklart dit någon dag, ska försöka få med mig någon bara, hah. Så nu är jag på ett väldigt bra humör :) Nu fattar ni nog att jag är ett stort Kenny Starfighter-fan, hah.


vet inte varför jag lägger upp denna bild


Jaa.. rubriken säger ju allt.

sune-bune

Min så kallade katt Sune sover och sover hela tiden, eller nästan hela tiden. Snacka om vad skönt att få sova hela tiden! Tänk ett liv där man får sova hela tiden om man vill, jo det kallar jag lyxigt, hah.


MUSIC IS MY DRUG



Simple Plan, Green Day, McFly, Blink 182, Busted, Avril Lavigne, Goo Goo Dolls, Neverstore, All Time Low, We The Kings, Good Charlotte, The Red Jumpsuit Apparatus, Tokio Hotel, Secondhand Serenade, Linkin Park, Gavin DeGraw, Panic! At The Disco, Sum 41, Son of Dork, Nickelback, Boys Like Girls, Carolina Liar, Coldplay


FERNANDO TORRES AVGJORDE MATCHEN


(bild från Aftonbladet.se)
Idag var det dags för bortamatch för Liverpool (kommer inte ihåg vilket lag Liverpool mötte) och det såg inte så bra ut för Liverpool men i övetid så lyckades Fernando Torres (Liverpool) gör tredje målet för Liverpool i matchen och vann matchen till slut. Nu ligger Liverpool höst upp på listan med 2 poäng mer än Manchester United men dock har dom spelat två matcher mindre.

KENNY STARFIGHTER


När jag ser ett avsnitt av Kenny Starfighter så börjar längtan ännu mer till den 25 mars då när Kenny Begins har premiär. Jag längtar så mycket så det inte går att förklara, äntligen efter 12 år så kommer långfilmen. Jag säger bara superduperbra men dock kunde dom ha gjort filmen mycket tidigare (a).

En till rubrik


MIN NYA BLOGG


Detta är min nya blogg, som sagt det var jag som hade drummeljossan.blogg.se men den blev helt paj så jag gjorde en ny helt enkelt så välkomen till min nya blogg josefinesfotodagbok!