Äntligen

Då var det fixas med håret. Det blev som sagt mörktbrunt och blev nöjd med det. Det ser väll typ likadant ut som när jag gjorde i december och det var ju det jag ville också typ. Så jag är glad i alla fall att jag äntligen fixat håret, skulle igentligen gjort det för några veckor sen men det har aldrig blivit så men nu är det äntligen klart, så nu slipper jag gå runt och fundera på om jag ska tona eller ej, hihi. Om en timma så börjar Desperate Housewies så nu ska jag rita lite tror jag och plugga lite också.

en dag var den min..

I kväll ska pappa fixa moppen så syrran kan börja köra igen, dock inte jag eftersom jag sålde min del av moppen till pappa så ingen körning för mig blir det. Jag och johanna hade tråkigt så då passade vi på att gå ut och kolla moppen, johanna skulle tvätta den men fattade inte varför för den har ju ändå stått orörd under vintern men några bilder blev det i alla fall. Strax ska mamma tona håret på mig, hoppas det blir bra och att inget går fel. Om jag inte kommer till skolan imorn så blev det alltså misslyckad med håret, hah men det får vi inte hoppas. Ska tona mörktbrunt igen, tonade sist i början av december,  och nu har allt gått ut typ så jag tycker det är tid för att fixa hårfärgen och det blir mörktbrunt som förra. Vad mer ska man göra ikväll då? Jo det blir nog att plugga till no provet sen blir det Desperate Housewies.

i will never let you fall


en dag i mars 2009

Dagen började med att jag försov mig i tjugo minuter, gjorde inte så mycket men åt fruskot i skolan istället. Bussen var självklart försenad också.. Vi hade SP KP och alla hade förberett sig med läxförhör/prov men det var tydligen inget som dom hade sagt tidigare eller alla andra grupper hade haft läxförhör men inte vid så jag, jossan, amanda och elin satt och bläddrade igenom Atlasboken eller vad den heter och kom fram till att Sverige är bland de största länderna i europa. På rasten for jag, jossan och amanda till centrum, det var värkligen vårväder idag, solen lyste och man kunde bara gå i en tröja. Kom hem från skolan vid kvart i tre ungefär och såg att jag hade fått hem två tidingar från de som jag preminuerar (stavfel?), läste lite sedan såg jag på Gossip Girl. Nu sitter jag här och ska äta middag tror jag. Jag och johanna får ta pannkakor som mormor gjorde igår när hon var här, det ska bli riktigt gott. Så nu är den strax halv nio, väldigt sent för middag men har inte orkat gå och fixa allt, jag som brukar äta vid 6 tiden, fan det borde vara rekord för mig och äta middag så här sent? haha

SJU BAND


De hära sju banden är mina favoritband. Eller Simple Plan är mina största idoler av de hära banden och självklart förblir dom det, har lyssnat på dom sen jag var 11 och det har gått nu jaa 5 år? sen jag började lyssna på fantastiska bandet Simple Plan. Därefter som ligger efter Simple Plan är brittiska bandet McFly. (Dougie och Danny i McFly har nog den bästa humorn, det går helt enkelt inte att slå dom, hah) Aja men sen har vi Neverstore, Tokio Hotel, Good Charlotte, Sum 41 och The Red Jumpsuit Apparatus som är några andra favoritband fast inga band kommer nog kunna slå Simple Plan, därefter McFly. hah får jag bli mer patetisk? Jaa faktiskt hah men som sagt det är musik och i löööve music.

SVENSK HIPHOP VAR DET HÄR



Första videon ni ser/hör är: Toppen&Estet - Speciell.
Andra videon ni ser/hör är: Lorentz & M Sakarias - Vi Mot Världen.

Toppen & Estet vet jag inte riktigt hur länge jag har lyssnat på men i några år i alla fal. Dom är grymt bra måste jag bara säga, dom är mina favoriter inom svensk hiphop. Lorentz & M Sakarias hittade jag faktiskt idag, fastnade för dom direkt. Varsegod och lyssna, detta är Svensk Hiphop.

ÄNTLIGEN EN SVENSK

Har precis kollat på Wipeout och äntligen så vann Sverige för en gång skull. Det skillde bara en sekund från dansken, så grymt! Jag tycker det här avsnittet var en av dom bästa som har visas, hah. Nej men nu ska jag plugga en timme sen så ska jag nog lägga mig, usch skola imorn orkar värkligen inte men aja det blir i alla fall en dag närmare påsklovet.

SWITCH, 69 KR FRÅN GINZA.SE

Idag var jag och pappa in en snabbis in till stan, vi började med Megastore där jag skulle köpa filmen Switch men det visade sig vara att den bara fanns på hemsidan så det sket jag i, så jag sparar mina 71 kr på mitt presentkort som jag har på Megastore, hade från början 300 kr men har som sagt gjort av med de mesta.. aja sen gick vi till Bengans, pappa letade efter en speciell skiva med något band. Han hittade sin skiva, på rea också har jag för mig (det är ju typ rea överallt). När vi var väl där inne på Bengans så såg jag alla affischer som är signerade av kända band/artister och där hittar jag bland annat Simple Plan, Neverstore och Tokio Hotel. Fy fan vad arg jag blev på mig själv. När SP var här i mars förra året hade dom en skivsignering men då satt jag i skit bilden påväg hem från Lofsdalen, snacka om att jag var på dåligt humör tills jag var på SP's konsert på kvällen, då blev jag på bättre humör men jag var så arg, jag missade deras skivsignering. Ebba och Wendela var där och dom hade tänkt och fixa auftografer till mig men man fick inte, blev på sämre humör då men sen på kvällen när jag hade kommit hem från konserten så säger mamma "Men Josefine, vi kunde ju ha bett mormor åkt dit och fixa auftografer", det säger hon när allting är slut för den dagen. Okej det skulle kanske vara lite roligt om mormor kom där i den lång kön och väntar på auftografer av Simple Plan, men aja jag önskar jag hade kommit på något sätt så att jag fick den dära jävla affischen med auftografer aja men jag är glad i alla fall att jag har träffat Chuck från SP, på riktigt och av en slump, den dagen glömmer jag nog aldrig. Oj nu blev det lite mycket hära men som sagt vi var på Bengans, sen så åkte vi hem och då beställe jag Switch från ginza.se för bara 69 kr + frakt blev det 89 kr, jag känade en hel del tycker jag eftersom på Megastore's hemsida kostade den 98 kr + frakt skulle det ha blivit över 100 kr sen på Media Markt kostade runt 140 kr och lika på cdon.com, aja jag tyckte jag var smart och nu får jag hoppas att den kommer innan jag drar till Trysil.

en vecka kvar

Imorn är det exakt en vecka kvar tills jag drar till Trysil. Det ska bli så skönt att få komma bort i en vecka, längtar verkligen. Jag och Freddi har bestämt att vi ska hyra Snowboard någon dag och åka, har inte stått på en Snowboard sen två-tre år sen kanske? Då gick det direkt inge bra och jag gjorde min snowboardlärare väldigt sur också (a) Men ska försöka bli lite bättre på snowboard fast jag kommer alltid hålla mig till skidor, har trots allt åkt det sen jag var sex år. Det ska värkligen bli skit roligt och skönt att komma bort från allting här, en hel vecka, man är i  backarna hela dagarna långa och ingen skola eller något annat skit. Har sätt fram emot Trysil, många säger att det är jätte bra där så jag hoppas det är riktigt bra där självklart.

Om tjugo minuter släcker väll alla sina lampor och stänger av tv:en ? det gör jag i alla fal :)

Broken Strings


Dagens Låt: James Morrison feat Nelly Furtado - Broken Strings

andra världskriget..


Nu måste jag börja plugga inför So grejen på måndag, det är bara läxförhör men sen kommer det komma ett stort prov inom första och andra världskriget, så det är bara att plugga så jag kommer nog plugga resten av dagen. Ska försöka ha MVG eller VG i det hära eftersom jag tycker andra världskriget är rätt intressant och det är ju inte ofta jag tycker något i so är intressant. Aja men ikväll klockan halv nio till halv tio ska man som sagt släcka allt och det ska jag och familjen självklart göra eller jag anmälade mig på WWFs hemsida innan jag sa till mamma och pappa men dom tycker det var helt okej. Tycker dock att det är dåligt att dom kommer på just nu att dom måste börja tänka på klimatet, hallå? kunde dom inte ha börjat för flera år sedan? aja men det är ju redan försent för att kunna rädda klimatet eller vad man ska säga men man kan ju alltid försöka göra det bättre. Jag snackar otroligt mycket om miljön här hemma och mamma säger hela tiden om att jag kanske ska bli något i det yrket där man hjälper miljön eller något sånt, jo då det skulle jag men jag vill som sagt jobba inom djur. Aja nu blev det lite mycket hära så nu tänker jag avlsuta detta inlägg.. intressant? Jätte..

Regina Spektor - The Call

It started out as a feeling Which then grew into hope Which then turned into a quiet thought Which then turned into a quiet word And then that word grew louder and louder Till it was a battle cry I'll come back when you call me No need to say goodbye Just because everything's changing Doesn't mean it's never been this way before All you can do is try to know who your friends are As you head off to war Pick a star on the dark horizon and follow the light You'll come back when it's over No need to say goodbye You'll come back when it's over No need to say goodbye Now we're back to the beginning
It's just a feeling and no one knows yet But just because they can't feel it, too Doesn't means that you have to forget Let your memories grow stronger and stronger Till they're before your eyes You'll come back when they call you No need to say goodbye You'll come back when they call you No need to say goodbye. - Regina Spektor: The Call

A NEW LIFE SHE HAS FOUND



Do you feel like a man
When you push her around? 
Do you feel better now, as she falls to the ground?
Well I'll tell you my friend, one day this world's going to end
As your lies crumble down, a new life she has found.
Face Down - The Red Jumpsuit Apparatus.

The Red Jumpsuit Apparatus är ett väldigt bra band, ett av mina favoritband också. Låten Face Down är en av mina favoritlåtar med bandet, liksom lyssna på texten, dom vill få ut något, kan ni höra? Texten handlar ju att en tjej som blir misshandlad av sin kille(så som jag har förstått det i texten och intervjuer) . Detta kan och händer i värkligheten, hur kan man ens misshandla en männsika? Låten påminner mig om när syrran berättade för någon om en tjej i hennes fotbollslag blev misshandlad av 5 killar, 5 jävla idioter och det som är värst att det var 5 killar som misshandlade en tjej. Hur tänker man? Det är ju fan pinsamt. Hur feg får man vara att bara slå ner en människa? och speciellt när det är fem killar som misshandlar en tjej. Dessutom hade detta hänt i skolan och lärarna och eleverna gjorde inte ens något, inte ens lärarna! Nej fy fan, jag hoppas att tjejen anmäler skolan och dom dära killarna. Blir bara så sur när jag tänker på det..

SWITCH

Innan jag skulle på bion i onsdags så gick jag och mina vänner en snabbis in på Media Markt och då hittade jag denna film: Switch. Den handlar om en kille som måste flyttar från Oslo till något annat ställe längre upp i norge (alltså en Norsk film). Han åker skateboard men när han väl kommer upp till sin nya skola så måste han byta stil och börja åka Snowboard av någon anledning sen så händer det massor med grejer. Jag tycker att filmen verkar vara skit bra när jag såg trailern så jag kanske ska beställa hem filmen någon dag, får se. Norska filmer brukar vara bra, i alla fall dom som jag har sätt sen så är Peter Stormare med i filmen så det är ju ett + eftersom han är svensk men han pratar tydligen norska i filmen (lät det som) så jag får se när jag väl kommer se filmen, det kommer nog bli snart, hah.

ett band, en låt, en video

 
Dagens låt: Aloha From Hell - Walk Away

KLÄDER, KLÄDER OCH KLÄDER


Jag förstår mig inte på mig själv, jag hittar massor med kläder på internet som jag vill ha men när jag väl är ute och ska shoppa, jo då hittar jag inget. Så jag ska typ beställa kläder från internet från och med nu. Jag gillar ändå inte gå runt i affärer eller jo men jag tröttnar snabbt och sen så hatar jag att prova kläder, jag tycker det är mycket bättre och enklare att beställa hem från internet istället och det ska jag göra också eller har gjort det några gånger nu men just nu så sparar jag pengar till de jeans som jag vill ha (ni ser den ovanför), dom kostar runt 1000 spän så jag sparar det jag har kvar denna månad sen när jag får mitt nästa barnbidrag så har jag så att det räcker och kanske till och med en av dom dära tjocktröjorna som ni ser ovan. Nu längtar jag :P. Jusste på söndag är det en vecka kvar tills jag drar iväg till Trysil, längtar ännu mer och Cypern börjar ju också komma i närheten :)

SVERIGES VÄRSTA BILFÖRARE

Ja då har man sätt finalen av Sveriges Värsta Bildförare. Det blev Gurkan som ni ser men jag tycker dock att Patrik skulle ha blivit det eller båda kanske? Aja men mina favoriter under programmet var nog Robert & Markus och Grukan & Alex.

två prov på en vecka...

Jag hatar värkligen skolan, nästa vecka har vi ett so prov om andra världskriget och sedan i no. Fy fan.. jag som hade sätt fram emot att läsa om andra världskriget, tyckte/tycker det är intressant men nej nej, då har vi också no samtidigt så allt arbete har gått åt no:on eftersom vi har fått typ 5-10 nya frågor varje vecka i fem veckor och medan får vi typ likadant i so:on, alltså hur tror dom att vi ska hinna med? Vi kanske måste jobba med alla andra steg i matten, svenskan och engelskan men nejnej dom verkar tror att vi klarar allting på samma gång. Så just nu är allt skit i skolan sen så har jag och några vänner kommit fram till att våra lärare på skolan har favoritelever (de flesta) så alla som har bra betyg i alla ämnen, jo dom blir favoriter till lärarna men de som inte har t ex MVG, nejnej lärarna är skit otrevliga och skiter i alla. Sen så när man är lika duktig som en elev som har mvg i allt och den andra personen har inte lika bra, jo då ger dom den som har mvg i allt den får mvg men den som inte har lika bra ger bara g eller g-, trots att båda gjorde exakt samma arbete. Alltså om alla eleverna på min skola inser hur lärarna är så kommer dom fatta att alla jävla lärarna (eller förutom vissa) favoritserar mellan eleverna. Tyvärr blev det här en klagoinlägg eller vad man ska säga men jag ville bara få ut mig detta, trots allt detta är ju min blogg.


JAG ÄR TRÖTT OCH HAR TRÅKIGT.

Har du åkt moped någon gång? Japp.
Har du busringt någon gång? Haha aa.
Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Nja.. vet inte
Chips eller popcorn? Popcorn
Har du rökt jordnötsskal någon gång? vaa?
Apelsin- eller äppeljuice? Inget av de
Favoritchoklad? Marabou
Har du vunnit en prispokal någon gång? Nee..
Är du bra på matlagning? Nej
Klarar du att tanka själv? Njaa vet inte eller har i alla fall gjort det en gång med pappa när vi skulle tanka moppen..
Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Jaa, det gör jag väll.
Har du ringt något betalnummer? Inte vad jag vet..
Kan man vara vän med sitt ex? Ja, varför inte?
När besökte du ett sjukhus senast? Kommer inte ihåg, kanske en elr två månader sen.
Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa? Japp
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommar
Laddar du hem musik och film från internet? Ibland men inte så ofta.
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? Oj, donera pengar till WWF och spara resten (a).
Är du mörkrädd? Ibland
Vilken färg är snyggast? Blå och Svart
Tycker du om matte? Nej, hatar matte.
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? mellan 11-12 typ.
Har du fuskat på ett prov? Haha aa
Har du piercing? Öronen
Vart skulle du helst vilja ha piercing? På vänster sida av underläppen.
Läser du ofta böcker? Jaa, eller just nu väntar jag på Tillsammans 3
Vad dricker du för alkohol? Dricker inte alkohol.
Har du någon gång skadat dig allvarligt? Japp
Gillar du att dansa? Nej, hatar att dansa
Är du flygrädd? Ibland.
Biter du på naglarna? Nix.
Vilka internetsidor besöker du varje dag? blogg.se
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Favoritgodis: Choklad
Är det nåt du inte äter: Oj, det är mycket som jag inte äter.
Vad sa du senast: "Håll käften Johanna!"
Saft eller alkohol: Saft
Längd och vikt: 162,5 och vikt vet jag inte..
Hur många kuddar sover du med: 2
Bästa film: Jag har många men Kenny Begins, Narnia 2, Wild Child, Tuck Everlasting och många fler.
Ser du på kärleken som ett misstag: Ibland
Är du kittlig: Hah aa.
Bästa bok? Tillsammans 1 och Tilsammans 2
Har du nån flickvän/pojkvän? Nej
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Japp, Pierca mig på vänster sida av underläppen och kommer ha många tatueringar i framtiden i alla fall.
Vilken hand håller du gaffeln i? Höger
Hur många syskon har du? Två
Vad gör du om du får hicka? Trycker fingret mellan ögonbrynen så hickan slutar, hah (det funkar)
Röker du? Nej
Snusar du? Nej


KENNY BEGINS.

Nu har jag äntligen sätt filmen, den var super bra! Men jag blev dock lite besviken på att de inte hade Kenny's rymdbuss men trots allt, jag är bara glad att filmen är äntligen ute på bio runt om i Sverige, läste också att den kommer visas i Norge och Danmark också? Har bara hört det aja men filmen var helt klart skit bra. Efter filmen åkte Ebba hem och då gick jag, jossan och elli till donken och åt lite, fick inte i mig så mycket, var lite mätt och kunde knappt äta det kändes som om hjärtat var i gomen, gjorde skit ont så det var lite därför jag inte åt så mycket aja men när vi var klara så gick vi en promenad hem till mig eller jaa.. på vägen hem blev elli upphämtad av sin mamma och syster. Jag och jossan fortsatte och gå och tillslut beslöt vi oss att gå in en snabbis och sen ut. Vet inte riktigt hur länge sen det var när jag har varit ute på kvällen eftersom det har varit så kallt men idag var det inte alls så kallt tycker jag, lagom i alla fall. Aja så jag, elli och jossan hade en liten pratstund i alla fall. Annars har väl dagen varit bra, mest rolig måste jag säga.

Imorn har vi studiedag, jag och jossan ska åka och shoppa lite, jossan ska ta ett till håll i örat så det blir det också aja men nu ska jag nog gå till tven och sätta mig och glo på Greys Anatomy med syrran.

EN DAG KVAR!

Herregud, det är ju bara en dag kvar! En enda dag kvar tills jag sitter i bion och ser Kenny Begins, jag har väntat hur länge som helst och imorn kommer denna dag, då får man se den nya långfilmen Kenny Begins. Jag vill inte ha stora förhoppningar på filmen eller vad det nu kallas så jag inte blir besviken men trailern som man har sätt, den blev man ju värkligen inte besviken på så vi får hoppas att den är bra. Dock så såg jag inte hans rymdbuss? fast har sätt den långa trailern på bion då han går in i en liknande "rymdbuss", vi får se vad som händer imorn och jag kan säga er, jag längtar!! Visst jag kunde lika gärna gå på smygpremiär men det blir inte samma sak då, man ska helt enkelt gå på premiären (a). Ändrade planer med de som sak med på bion, syrran kunde inte följa med så Amanda tar hennes plats, så det blir jag, jossan, ebba, elisabeth och ebbas lillasyrra Ella. Shit vad jag längtar, hihi! :)

NÄR JAG TÄNKER EFTER

Jag klippte mig i fredags som jag skrev i ett tidigare inlägg och nu märker jag att jag är värkligen inte nöjd med håret. Där jag klippte mig, dom klippte uppklippt på ett konstigt sätt enligt mig och min syrra (dom gjorde samma sak på johanna), fan jag ångrar mig så mycket att jag inte gick där Ebba brukar klippa sig eller dock så har jag klippt mig där en gång då blev jag nöjd men ååhh, jag är värkligen inte smart + så kostade det typ dubbelt så mycket där, jag tänker värkligen för lite..

...



spola tillbaka tiden, pausa och tryck aldrig på play


The Chronicles Of Narnia: Prince Caspian

Jaa, då har man sätt tvåan av Narnia, kanske lite sent men aja jag tycker den var väldigt bra i alla fall. Läste nyss att det ska komma en tredje Narnia film år 2010, hah väldigt intressant eller hur? X) Aja så kvällen har gått åt tven annars så har jag inte gjort så mycket, pluggat lite i so sen har jag ritat en del. Hittade en smart sida där de visade lite tips om hur man kan rita olika saker typ. Gjorde två stycken som jag blev riktig nöjd med, det är inte ofta jag blir nöjd, lägger kanske upp dom någon dag. Jaa.. mer har jag väl inte gjort vad jag kan komma ihåg. Jo jusste, dum jag är, Jossan ringde mig på förmiddagen och frågade ifall jag ville dra ut på en promenad med henne och med hennes söta hund för hon var ändå i närheten och det tackar man ju inte nej till. Fick äntligen träffa Sigge, hur söt som helst! Sen så fick jag ju träffa Jossan efter en vecka eftersom hon har varit i Falun så det var roligt. Där fick ni höra min dag, intressant va? hah


The Kooks - Naive Live


DAGENS LÅT: The Kooks - Naive (Live).

KENNY BEGINS 25 MARS 2009



Då har man fixat biljetter till Kenny Begins nästa vecka, onsdagen den 25 mars. Det tog lite tid att beställa men till slut så blev det klart. Dock så kan man gå på smygprmiär av filmen, man har typ kunnat gjort det förra helgen och nu i helgen men jag ville i alla fall gå på riktiga dagen då den har premiär, det känns mer äkta då, hah. Så på onsdag exakt om en vecka sitter jag på bion med min syrra, josefin, ebba och ebbas lillasyrra ella ;). De ni, hah längtar redan. Aja men så länge som jag har väntat, så jag hoppas att den är bra det måste den vara (a) ;). Man har ju sätt trailern och så, har inte velat se olika små scener från filmen som det finns på nätet, nej jag ska se hela filmen minsan. Jag vill ju inte veta vad som händer, eller jo men det är ju liksom spännande när man sitter väl där på bion och väntar på filmen, det är då man vill se det inte på internet, då får man ju se en scen mitt i filmen och fattar noll, nej det går inte för mig (a)

ROLE MODEL.


Ett av mina favoritklädmärke har fått in nya sommarkläder, fick ett mail från Role Model om att det har kommit in massor med nya grejer och självklart riktigt fina prylar. Hittade självklart kläder som jag vill ha men det är så dyrt, frakten är som dyrast. Kläderna skickas som sagt från Canada, dom kommer bara efter en - två dagar sen har man kläderna det är ju rätt skönt att det går så fort men frakten kostar typ lika mycket som kläderna.. så får se om jag beställer. Har beställt förut två gånger, ena blev väldigt misslyckad men den senaste (för typ ett år sen) gick ricktigt bra eftersom dom passade, hah. Om någon tänker beställa från t ex Role Model, för er tjejer, storlekerna är typ dubbel så litet typ, jag beställde en t-shirt i S, fick knappt på mig den, inte ens min lillasyrra, skulle då istället tagit L.. Så jag beställer helldre herr t-shirttar. Klädmärket Role Model är gjord av Pierre, Chuck (från Simple Plan) och deras vän Patrick, han är typ som en bandmedlem, hah för er som inte visste.

28 MARS 2009, SLÄCK LJUSET FÖR EN LJUSARE FRAMTID

"Den 28 mars 2009 klockan 20.30-21.30 släcker miljontals människor ljuset i en manifestation för klimatet. 
Världen förenas i en enkel handling - att släcka ljuset under 1 timme. WWF uppmanar nu alla att delta."

Rubriken säger allt, jag har redan anmält mig. Om du vill vara med, anmäl dig HÄR!


SIMPLE PLAN 29 MARS 2008


Jaa, snart är det exakt ett år sen jag såg Simple Plan på Cirkus, men också är det väl 5 månader sen jag såg sist Simple Plan på Annexet. Minns inte hur länge sen jag såg dom för första gången.. Den videon som ni ser ovan filmade jag när låten Perfect spelades (Cirkus, 29 mars 2008), jag tycker det är så jävla coolt när alla fans sjunger och Pierre spelar där på sin gitarr, när man hör alla sjunga, det är en väldig cool känsla. Liksom alla är där för att se sina idoler spela live, alla har något gemensamt eftersom alla som är där gillar deras musik och bandet, det är rätt coolt.

Jag har märkt att jag skriver väldigt mycket om musik men idag tänkte jag att jag skriva om något band istället för Melodifestivalen, alla skriver ändå om det så det räcker väl med Melodifestivalen nu.

i love this picture

Denna bild är tagen av min kära vän Sara, jag älskar värkligen denna bild eftersom på denna bild är alla mina vänner som jag brukar vara med (& sara som knäpper fotot såklart). På den platsen brukar vi gå en gång om året och vi brukar ha grymt kul och det är underbart vackert där. Vi står på ett jättestort berg och man ser så mycket därifrån, värkligen jätte vackert ställe. Nedan berget är det en liten skateplan eller vad man ska säga sen bredvid är det en liten skola med en sjuk rolig skolgård, hah. Nej, nu längtar jag sjukt mycket till sommaren.

MUSIC AND MUSIC..



Här ser ni ovan några av mina favoritbands album. Jag köper inte ofta skivor men när det väl kommer ut nytt album med t ex Simple Plan så är det ett måste att ha. Simple Plan är mina största idoler och kommer förbli det kan jag säga er, har varenda album med dom + några singlar. Eller dom har dock bara gjort fyra om man räknar med MTV Hard Rock Live, annars tre. Dom ska till Brasilien och ha en liten turné där sen ska dom börja på sitt nästa album, längtar :). Vad som finns mer i den dära högen är bland annat McFly, Good Charlotte och Neverstore, alltså några av mina favoritbands album. För några månader tillbaka så släppte McFly sin senaste album som jag har dock inte köpt, kunde ha fått den i julklapp men den var helt slut på Megastore. Stör mig lite på att det är just bara Megastore som köper in skivor och dvder med McFly.. aja får ta mig till England som kanske blir i höst, då kommer jag hem med många album med McFly kan jag säga er eller de jag inte har, haha. Neverstore och Good Charlotte är ju ett självklart som finns i varje skivaffär här i Sverige och likasom Simple Plan men just McFly är det så svårt att få tag i.. Dom ska ha en europaturné för första gången typ, annars har de väll bara spelat i Storbritannien.. det har ryktas om att Danmark är bestämt och om dom inte tar en sväng förbi Sverige så packar jag min grejer och åker ner till Danmark kan jag säga er, hah.

Längtan

Nu börjar jag längta till sommaren. Kollar igenom mina bilder från i sommras och så hittar jag alla bilder från Dalarna i sommras och bilder från många år tillbaka också, jag saknar vårt hus där uppe i lilla byn. Min mammas moster och hennes man har gjort om i köket och man vill ju självklart upp dit då ännu mer, vill se hur det ser ut i det "nya" köket och allt där uppe. Vill bara dit nu, att mamma är där gör det ju inget bättre.. Får hålla mig nu, längtar så jäkla mycket. Jag får tankar i huvudet som "Det är där jag hör hemma" jo men det är ju sant. Älskar värkligen mitt landställe, det är så mysigt där. Jag skulle lugnt kunna flytta upp ditt men ändå så skulle jag inte kunna klara av att vara ifrån storstaden, får klura på det, hah. Vi får väl se vart jag flyttar i framtiden, vem vet jag kanske drar upp till Dalarna eller någon annan stans.

jag hatar rubriker

Jaa.. idag har det varit en jobbig dag. Dagen började med skolan och fick stå i maten hela dagen, otroligt jobbigt. På morgonen så får man också stå i cafèterian eller vad det nu kallas och det är ju ett rent helvete, det vet väll alla som går i min skola? Att stå där i en halvtimma och typ mer än 100 pers ska trängas och skrika på en vad dom vill ha jo jusste, det är så strässigt och jobbigt. Det var andra gången, första gången under denna årskurs och jag tänker fan inte göra om det heller. Nej, inte min grej att stå och sälja saker i en caféteria, hah. Fick dock sluta en halvtimma tidigare X), kom hem till två tiden. Mamma och hennes kompisar skulle upp till landstället i Dalarna, är lite avundsjuk på henne, jag vill ju med! Aja så jag, pappa och syrrorna får klara oss själva.

Igår var jag, syrran och pappan på Ikea, vi skulle kolla runt på skivbordsstolar. Jag och syrran fick en varsin ny stol till våra rum, och det är en bekväm stol nu slipper jag allt ljud från skit stolen och jag är så glad för jag vinglade på stolen, japp den var rätt konstig den så nu har jag en "fotöljstol" äsch vet inte vad de här stolarna kallas men bekväm är ordet ;). Fick också en ny lampa men måste iväg till Ikea imorn igen för det var någon grej som man måste köpte till den lampan så Ikea blir det imorn också. Aja när vi hade varit som sagt på Ikea så for vi iväg till kvantum och när jag och johanna ska väl välja glass (heh (a) ) så värkligen sträcker vi oss över hela frysen med all glass och vi vill självklart ha den dyraste och den nyaste, den dära magnumglassen men vanilj i, kolasås och nötter i och utanpå är det choklad men fick dåra inte den eftersom den kostar hela 22 kr. När jag kom tillbaka till johanna med en besviken blick så fattade hon genast att vi inte fick den, hah. Precis då märker hon att det är en kille från hennes klass som hat stått kanske 2-3 meter från oss hela tiden och sätt oss, (eller jag bryr mig inte men johanna ojoj hon skämdes) hon skämde och skämdes, hah (förlåt johanna) hon hade ju pratat högt med mig och jag detsamma och snackat om alla glassar som ligger där, jo då vi är minsan barnsliga ibland. hah. Där fick ni höra lite, hah.

MIN BILD



Jag såg att fotografen Emelie Ohlsson har en fototävling. Den som vinner kommer få pris från tvspelsweb.se. Bilden som ni ser ovan är mitt bidrag.

Fotot tog jag med bara digitalkameran, det är jag rätt nöjd med måste jag bara säga.

ETT TILL INLÄGG OM MUSIK

I höst så ska jag, johanna och mamma kanske till England igen. Vi har pratas lite om det eftersom lillasyrran fick åka en vecka till cypern på höstlovet med mamma så ska jag och johanna få åka på en liten resa + mamma och jag och mamma vill så gärna till england igen, var sist där sommaren 07. Men johanna föredrar något "varmt" land istället, men nej säger jag. Liksom England har allt, tycker jag i alla fall, mitt favoritland. Om vi ska till england och om McFly har någon spelning ska jag försöka få med mamma och johanna att gå på en konsert med McFly, måste det och sen så ska jag passa på att köpa en stor affisch med McFly eftersom det typ inte säljs några med bandet här i Sverige.. Så det ska jag så fall köpa, jusste en matchtröja med Torres.

När vi var i London sommaren 07 så lyssnade jag inte så mycket på McFly men när jag väl kommer hem jo då, då är jag redan ett stort fan av bandet och då blir jag sur på mig själv, jag var i England och kunde ha köpt massor med grejer med bandet + det var billigt då också. Då blev jag lite less på mig själv, aja men en affisch måste jag skaffa med McFly, en stor en har bara några små från tidingar som sitter på garerobdörren men några andra band också. Annars på väggarna sitter det en stor Simple Plan affisch, en stor tavla och en liten tavla som man kan skriva på (skriver saker som jag ska komma ihåg) och sen så har jag Kenny Begins affischen för filmen som kommer ut om två veckor, så där den sitter kommer jag ta ner tills jag har fått tag på en McFly affisch. Sen är jag nöjd med mitt rum när jag väll har den dära affischen, hah ;).

GOOD CHARLOTTE, VART TOG NI VÄGEN?

Vart har Good Charlotte tagit vägen igentligen? Jag börjar tröttna lite på dom faktiskt, jag som har lyssnat på dom.. jaaa hur många år? Ett år mindre än SP så äsch när jag var 12 år så börjar jag lyssna på dom, dom kom mett nytt matrial och allt men nu? Nej jag har inte hört något! Förra året skulle dom till Sverige och ha en konsert som jag skulle gå på, min första faktiskt har missat alla andra tyvärr. När jag äntligen ska se dom live för första gången jo men då passar dom på att ställa in den, jag blev så besviken men tack och lov så skulle jag på Simple Plan en vecka innan så jag var i alla fall nöjd med att Sp kom men nej Good Charlotte har inställt två spelningar i Sverige. Nu får dom ta och skärpa sig, jag har hört att dom ska komma med en ny skiva i ett halvår men inget har kommit och ingen spelning här också som dom sa att dom skulle ha senare på året (2008) eftersom dom ställde in den som var i April... Det är väll bara att vänta fattar jag det som..


LIVERPOOLS GLÄDJEBESKED: TORRES ÄR FRISK

LIVERPOOLS GLÄDJEBESKED: TORRES ÄR FRISK

Så här säger Pools superspanjor Fernando Torres i en chat på sin egna
hemsida inför lagets två kommande jättematcher:

- Vristskadan har åsamkat mig en del problem men jag är optimistisk när
det gäller min medverkan i de kommande matcherna.

Liverpool har Real Madrid hemma på Anfield i Champions League-returen den
10 mars. Fyra dagar senare väntar Manchester United borta i Premier League.
Två supermatcher vars höga värde inte nog kan påtalas för Pools framtid.
(från aftonbladet.se)


Yes, äntligen är han tillbaka! Äntligen äntligen säger jag bara!


förbud pälskläder tack!

Som varje morgon i skolan kollar vi alltid på Nyheterna i typ tio minuter och idag var det hemskt. Det var en del om Sälar, hur de dödar Sälar, man fick se allt eller jag kollade dock bort ofta, fy fan säger jag bara! Kommer dock inte ihåg vad dom sa om Sälarna, något med päls och att de vill förbjuda döda Sälar typ? Men fy fan säger jag bara!! Jag höll på spy, jag har sätt mycket värre än det dära då menar jag riktig Djurplågeri, glömmer aldrig när dom ska ge sig på små tvättbjörnar och knäcker alla ben i kroppen.. ska värkligen inte berätta mer. Det var en video jag såg för ett halv år sen och kommer heller aldrig glömmer vad man fick se, fy fan då grät jag under hela "filmen" eller vad fan man ska kalla det och sen ser jag när jag hade plågat mig att se hela så ser jag "Varning, 18 årsgräns!" jo man tackar... Så det glömmer jag aldrig, det var då jag som mest blev emot Djurplågeri eller jag har alltid varit det i hela mitt liv och förblir det och det kan jag säga er jag är stolt och stolt är jag för att jag är emot Pälskläder också! Alltså tänk dig ha ett dödt djur på dig runt halsen eller kroppen, fy fan säger jag bara, det är ju fan som om att ha en död männsika runt om sig, USCH! säger jag bara! Om jag skulle få 1 miljon kr för att sätta på mig en pälsjacka, jag skulle aldrig göra det, ALDRIG! Inget kommer få mig att sätta på mig något met päls att göra, så fult och så äckligt. Nu blev det mycket klagomål men behövde bara få det sagt helt enkelt. Jag skulle vilja så gärna rädda alla djur som sitter i småsmå burar världen över och står i kö för att bli päls eller vad dom nu ska bli och djurplågeri hänger med, nej fy fan jag skulle göra vad som helst för att rädda alla djur över hela världen från det. Ingen ska få uppleva något sånt, vi männsikor är ju djur likadan som alla djur (hund, björnar, katter och så vidare) så tänk efter är det värkligen värt pengar att lägga ner på ett dödt djur för att ha som en jacka, mössa eller vad fan ska man ha. Börjar tänka på filmen Djurdetektiven Ace Ventura 2, när han är på en "fest" och då kommer det en ung tjej med en gammal gubbe och tjejen har en räv runt halsen och då börjar han skylla på dom och tillslut bengar Ace till den gamla mannen så han svimmar och tar upp honom och använder han som päls, det är ju så sant. Nej blää på pälskläder helt enkelt från mitt håll i alla fall.


HÄR VAR DET MER!

Jag vill ha massor med saker just nu, det är nu som jag vet vad jag vill ha.. Jeansen är dock för killar men jag vill ha ett liknande par för tjejer i alla fall (a) Jag sa till mamma och pappa att jag tycker att när man har namnsdag så borde man få något och dom höll inte riktigt med men tillslut övertalade jag dom, hah. Så vi får se, jag har ju namnstad om två veckor, hihi. Får se om någon kommer ihåg, det brukar bara vara mormor som ringer och grattar mig och det är jag glad för men dock blir man ju lite ledsen när ingen annan kommer ihåg det..

Kolla in vad hon kan!



Hittade den här videon, och jag säger bara: WOW!! Shit vad hon kan alltså! Jag lovar, det är värt att kolla in videon.

SJÄLVKLART VILL JAG HA



Jag vill så gärna ha dessa saker! Ska nog beställa allt detta någon vacker dag.. när jag har pengar. Det får duga med det jag köpte i Göteborg, det klarar jag på i alla fall men det skulle sitta fint med mer kläder och prylar (a)

bilder