I'm not alone


Musiktips


Feeder - Feeling A Moment . Owl City - On The Wing . Paramore - Brick By Boring Brick . U2 - Beautiful Day . Busted
- Losing You . Carolina Liar - California Bound . Keith Urban - Tonight I wanna cry . McFly - Falling In Love (Acoustic)

 


jobb?


Funderar på att höra om Kvantum har något jobb på helgerna. Min syrras kompis jobbade där och han var 16 år så det borde väll funka antar jag med åldern dåra men om det finns jobb vet jag inte. Ska försöka få med syrran eftersom hon också vill tjäna lite pengar.
Jag har många saker som jag vill ha just nu och allt är ju självklart dyrt.. + pengar till en london resa. Ovanför ser ni vad jag vill ha just nu, en vit och grön jacka från hollywood.se (märket kommer jag inte ihåg), men otrolig snygg! Fast den kostar en jädrans mycket pengar.. Funderar på att gå till Hollywood och se om den finns där i affären så man kan prova och så fall ska jag göra en plan för att få ihop pengarna. Bredvid ser ni en väska från någon affär som jag har glömt men märket är Burton och den väskan var faktiskt rätt så billig tycker jag för en sån väska med ett dyrt märke, har för mig runt 300-400 kr, helt okej pris tycker jag, den är rätt stor så. Eftersom jag brukar resa iväg rätt mycket på lov och snart till Falun med skolan så skulle det sitta fint med en ny bag.

Nu har jag bestämt mig också för att börja övningsköra nästa år istället, då jag är 17 år. Har planerat att jag ska ta körkortet under sommaren efter jag har tagit studenten (alltså 19 år) och då kommer jag förhoppningsvis ta körkortet uppe i Mora där mamma och pappa har tagit. Så ingen övningsköra blir det nu, så fall när vi är på landet, hah. Nu kom jag också på att jag måste börja samla ihop pengar till körkortet.. fan vad man måste betala pengar i denna värld.


tävling


Rebecca Aflaki har dragit igång en fototävling i sammarbete med www.tvspelsweb.se. Fototävlingen inriktar sig på Sommaren 09. Man kan vinna ett Soft Focus filter från www.tvspelsweb.se. Ovanför ser ni min bild som jag tävlar med, en sommarkväll.
Tryck HÄR om ni vill vara med och tävla. Mitt namn är Josefine, 16 år och jag bloggar här på josefinesfotodagbok.blogg.se

where did you go?


McFly - Pov Live


I just dreaming


Är det bara jag som längtar tills vintern? Det kan jag tänka mig. Jag längtar tills snön kommer och tills man kan ta fram skidorna och åka i backarna. Denna vinter kommer vi nog inte åka iväg på någon stor skidresa med lillsyrrans skidgrupp, så det blir nog Orsa Grönklitt i några dagar när vi är på landet. Funderar på att prova snowboard i år igen men vet inte om jag vågar när jag tänker på vad som hände i vintras. När vi var i Trysil så skulle jag som sagt testa syrrans snowboard och självklart ramlar jag och landar på mina knän. Det kom världens ljud från mina knän och gjorde jävligt ont, efter den smällen så knäcker det till nästan varje dag när jag går eller springer, har dock aldrig gått till någon doktor för jag aldrig vågar. Jag har verkligen spenderat för mycket tid på sjukhus under mitt liv. Som sagt, att få åka snowboard är bara en dröm som aldrig kommer gå i upplevelse men jag tackar för att jag kan åka skidor järdans bra, hah.

Green Street Hooligans


Efter att syrran har tjatat att denna film är så bra så slog jag mig ner och kollade på Green Street Hooligans. Helt klart en riktig bra film och syrran hade rätt denna gång. Ska förklara denna film kort: En brittisk och amerikansk film, utspelar sig i England. Filmen handlar om Mark Buckner som blir utsparkad från Harvard och bestämmer sig att fly till England där hans syster bor. Där träffar han på sin systers mans bror Pete som är med i en huliganfirma GSE. Matt blir indragen i Pete's huliganfirma där det är slagsmål, hämd och mycket mer.

I have the tickets


Nu har jag biljetterna till Paramore den 30 november!


I love junkyard.se


Är junkyard.se bäst eller är den bäst? Jag tycker denna klädaffär är helt klart bäst. Allt finns liksom där fast det finns två minus och det är: Frakten är väldigt dyr och att affären inte finns i stockholm.. om jag vill till affären så blir det 40 mil och det vill man ju dirket inte så därför måste jag beställa hem. Men finfina kläder finns det minsan. Ovanför ser ni några utav mina favoriter som jag har hittat och jag funderar på att beställa hem någon utav de. Den bruna t-shirten hittade jag på OnOff här i Stockholm så jag kanske går och köper den en vacker dag. Ska försöka få syrran att köpa något så frakten blir lite billigare så vi får se om jag beställer hem något utav de här.

lost


I have lost myself again lost myself and I am nowhere to be found, I think that I might break lost myself again and I feel unsafe


paramore till sverige


Såg nyss på Paramore´s myspace att de ska på europaturné efter de har släppt sitt nya album! Och gissa vilket land som finns med där? Jo SVERIGE! Den 30 november kommer de spela på Arenan och självklart ska jag på den. Biljetterna har inte börjat sålt än så det är väll bara och vänta. Nu blev jag riktig glad.

Just det, får inte glömma att gratta trummisen Gustav Schäfer från Tokio Hotel som fyller år idag! Så grattis Gustav! Dessutom är ju TH här i Stockholm nu, trevligt säger jag!


74 dagar kvar


Har nog aldrig längtat efter en film såhär mycket, haha. Ser verkligen fram emot denna film, sen har vi den 30 juni nästa år då kommer ju Eclipse ut. Ser nog mest fram emot Breaking Dawn, tycker sista boken är bäst utav de fyra bökerna. Det har sägs att Breaking Dawn ska inte läggas till något utan att de ska försöka ta med det mesta från boken och det hoppas jag verkligen är sant. T ex i första filmen utav Twilightserien, dom ändrade ju sjukt mycket. Om jag skulle ha läst bökerna innan skulle jag nog aldrig ha velat se fortsättningen av denna serie. Trailern till New Moon liknar väldigt mycket från boken (tackar för det) förutom dåra när Jacob blir varulv framför Bella.. nja så gick det väll inte riktigt till? Aja ska inte klaga innan jag har sätt filmen men jag hoppas på det bästa. Själv så hatar jag Jacob i bökerna, tycker att han förstör allting för Bella och Edward, så honom stör jag mig extremt mycket på, det är min åsikt det.


Beck - I Stormens Öga


Idag blev man utkörd ur huset eftersom syrran skulle bjuda hit några vänner så då åkte jag, mamma och pappa iväg och kollade på den nya Beck filmen. Jag kan säga såhär: Helt klart den bästa av alla Beck filmerna och jag kan säga er att jag har sätt alla Beck filmerna. Tycker Beck är den bästa actionserie som har gjort på denna planet, hatar amerikansk action, de hittar på för mycket så jag håller mig vid svensk action. I stormens öga handlar om Gunvald mest denna gång och det är ju bara ett stort +. Ska som vanligt inte förklara mycket om filmen eftersom jag är rätt bra på att avslöja saker, men gör det kort: I stormens öga handlar mest om Gunvald Larsson. SÄPO efterlyser Gunvald för ett mord på en kvinna som ingår i en grupp miljöaktivister. Mer berättar jag inte men om man gillar Beck filmerna så är det ju ett självklart att se denna film. Kan säga att det kommer komma ut ännu en Beck film nästa år och det sägs att det kommer bli den sista Beck filmen, men vem vet? dom har ju sagt det många gånger men det har bara kommit fler och fler filmer. Jag hoppas verkligen att de fortsätter spela in fler filmer.

de tre bästa dagarna i mitt liv


Rubriken säger allt. De tre gångerna jag har sätt Simple Plan live är absolut de bästa dagarna i mitt liv. Det går verkligen inte att beskriva känslan att få se sina idoler spela live, man får uppleva den känslan själv. Det är en riktig häftig känsla måste jag få säga, liksom man är i samma rum som sina idoler, bara någon meter ifrån de och när de spelar låtarna som man älskar, ojoj det är verkligen en dröm.
Sedan vintern 2004 började jag lyssna på SP och har inte slutat sedan dess och kommer heller aldrig att sluta, alltså har jag lyssnat på bandet i 5 år nästan, jag tackar för att radion finns, hah. Den bästa konserten med SP är nog när jag träffade trummisen Chuck, ojoj det går inte att beskriva den känslan heller, det var en ännu en dröm som gick i upplevelse.


Paramore - Misery Business Live

Kommer inte hinna uppdatera bloggen så mycket längre eftersom skolan har börjat och allt. Så att det inte ska vara så tomt hära så lägger jag in youtubeklippet med Paramore - Misery Business (Live). Har fasnat för live låten och såklart Paramore, ser verkligen fram emot nya albumet.